Våra tjänster

Installationer

Franks El är ett fullservice-elbolag som erbjuder alla typer av elinstallationer för både privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet och kompetens inom området och kan hjälpa till med allt från renoveringar och nybyggnationer till installationer för industriella ändamål. Vi har en gedigen kunskap om elektriska system och utrustning och vi arbetar alltid enligt högsta säkerhetsstandard för att säkerställa att våra kunder får en trygg och effektiv installation.


Data & Tele

Vi på Franks El är experter på att bygga datanätverk inom industri och hushåll. Vi kan hjälpa till med allt från planering till installation av kablage och utrustning. Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt nätverk och vi arbetar alltid för att säkerställa att dina system fungerar optimalt. Vi kan också hjälpa till med installation av telefon- och internetanslutningar i ditt hem eller företag.


Service & Underhåll

Vi utför elservice på industrier och kommunala fastigheter för att säkerställa att all utrustning fungerar som den ska. Vi kan erbjuda planerat underhåll av elektriska system och utrustning för att minska risken för driftstopp. Vi har en omfattande erfarenhet och kompetens inom området och kan hjälpa till med allt från enklare reparationer till mer omfattande renoveringar. Vi arbetar alltid för att minimera driftstopp och hålla dina system igång så att du kan fokusera på din verksamhet.

Ring oss för offert.